10 december 2009

Nytt regionalt program


Vi i Folkpartiet i Region Skåne är just nu inne i arbete med att ta fram vårt nya valprogram inför valet nästa år. Vi började arbetet med en kick-off i september i Malmö med ett mycket stort deltagande och engagemang. Arbetet har sedan fortsatt och vi söker emellanåt kunskap för att sedan diskutera vidare.


Det är spännande när ideer och tankar bryts när det är många som är engagerade. I våra grupper är det blandat mellan nya och gamla i reginpolitiken vilket blir spännade då det vi sysslat med blir ifrågasatt på ett bra sätt. I förra veckan träffades vi i Lund för att lyssna till Magnus Lord och LEAN arbete i vården, men också en tjänsteman som pratade om vårdhygienarbete och arbetet med att minska vårdskadorna i Region Skåne. Veckan innan dess träffades vi för att prata kring Hälsoval Skåne och hur vi ska förbättra tillgängligheten på vårdcentralerna.
Bilden ovan är en av Magnus Lords bilder om hur LEAN arbetet måste hänga samman. Det är ett fantastiskt arbete som sker och en av de stora utmaningaran framöver för att få ut en vård av god kvalite och för att få ut mesta möjliga av våra skattepengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar