24 mars 2010

Prisutdelning!

Imorgon har jag den stora äran att dela ut Glasäpplet för andra gången. Glasäpplet är en utmärkelse som belönar kreativitet, kvalitet och förbättringar inom primärvården i Skåne. Region Skåne vill premiera goda idéer och nytänkande samt stimulera utveckling. Det finns liknande priser på andra ställen men vi har valt att låta våre medborgare nominera vilka de tycker ska få priset och med detta tror jag vi är ganska unika.

Utmärkelsen Glasäpplet delas ut årligen till en vårdenhet eller familjeläkarmottagning vars arbete skall ses som en förebild och ett gott exempel för övriga vårdenheter i Skåne.

Ett 70-tal enheter/vårdcentraler var nominerade och nomineringskommitten har valt ut fem som imorgon ska få presentera sina utvecklingsarbeten De fem är Läkargruppen i Munka Ljungby, Vårdcentralen Brösarp, Vårdcentralen Eden i Malmö, Vårdcentralen Knislinge och Vårdcentralen Kärråkra i Eslöv.

Det ska bli en spännande och intressant eftermiddag imorgon. Vid ca 16.30 imorgon kommer jag att säga: Och vinnaren av 2010 års Glasäpple är...........................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar